Mount Evelyn Memorial Pre-School

Under the umbrella of applying for funding from the Inclusive Kindergarten’s Facilities Grant, Mount Evelyn Memorial Pre-School were looking to improve accessibility and inclusion in their front play area, whilst at the same time refreshing the space. This primarily involved relocating the entry path to the building, relocating the side fence and gate to expand the space and removing existing fixed equipment.

The new design includes a centrally located accessible ramped path with easy access to different parts of the front play area, a rework of the existing sand play area to provide several smaller spaces, one of which has an accessible apron and also to build on the existing sensory garden area to provide more opportunities for sound, touch, smell, sight and texture.

Concept Completed: April 2018

Budget: $120,000