Beechworth Road Children’s Centre, Wodonga

New outdoor play areas for children’s centre in Wodonga. Centre play areas needed to accomodate shade, sand and water, formal and informal play equipment and opportunities for imaginative and creative play.

The design for the pre-school play area includes small play equipment structures,  sand and water play area, a  grassed area for ball play, bike paths, garden areas, digging patch, cubby and imaginative play truck. The planting consists of larger native shade trees and exotic deciduous trees to provide autumn colour and spring flowering. Lower storey planting has been designed to include textured planting for added sensory experience.

The centre is due for construction in 2019.

Client: Knowledge Group

135-beechworth-road-wodonga-ccc_landscape-plan-final_april-2019-v2020